Salon ljepote

Salon ljepote

Salon nege lica i tijela, pronaći ćete u Jevrejskoj ulici bb, u Banja Luci.

Prostor salona za negu Vašeg lica i tijela, postoji i radi vec dugi niz godina obuhvatajući na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga, namenjenu isticanju Vaše lepote.

Okupivši u veoma prijatnom ambijentu našeg salona, vrhunski tim profesionalnih kozmetičara, možemo da Vam omogućimo kvalitetnu uslugu, koja će istaći Vašu ženstvenost i ukloniti sve nesavršenosti koje narušavaju Vaš estetski izgled.

Usluge koje Vam  salon nudi su:

– Kozmetički tretmani lica i tijela

– Manikir, pedikir, nail art

– Nadogradnja vještačkih noktiju

– Depilacija

– Profesionalno šminkanje

– Anticelulit tretmani

– Permanent Make-Up (Trajna šminka)

– Mezoterapija lica i tela

– Turbo solarijum

– Nadogradnja svilenih trepavica

– Rf lifting lica i tijela

– Japansko iscrtavanje obrva

– Masaža
* relaks
* parcijalna
* anticelulit
* estetska masaža lica

Budući da je zadovoljstvo pojedinca sopstvenim izgledom imperativ modernog doba, nastojimo da Vam svojim radom omogućimo da se apsolutno zaljubite u Vašu figuru i lepo lice.

Uz depilaciju po izboru u našem salonu, željeni delovi Vašeg tela biće besprekorno glatki, a manikir i pedikir tretmani će učiniti da Vaše ruke i stopala ostave pozitivne utiske na ljude koje susrećete.

Ukoliko ste oduvek maštali o savršenom bronzanom tenu, imamo rešenje za Vas!

U maloj oazi mira, našeg kozmetičkog salona čeka Vas solarijum najnovije generacije, koji će Vam omogućiti da do željene nijanse tena, dođete brzo i jednostavno.

Kako bi makar na kratko pobegli od svakodnevnih problema, proporučujemo Vam da doživite jedinstveno iskustvo opuštajućih masaža u našem salonu.

Zahvaljujući svojstvu dodira da budi životnu energiju i uspostavlja harmoniju sa duhom i telom pojedinca, masaža predstavlja najprirodniji način da Vaše telo učinite spremnim za nove izazove.

Budite lepi, negovani i zadovoljni izgledom Vašeg lica i tijela.

Podarite sebi malu dozu hedonizma i svratite do nas.

U službi Vaše lepote i jedinstvenosti.

salon-ljepote