Svjetleće reklame

svjetleće-reklame

Svetleće reklame

Naime, riječ je o cjenovno pristupačnim LED diodama koje se sve više koriste u izradi reklama. U prijašnje su se vrijeme koristile neonske i fluo cijevi, dok su danas LED diode polako, ali sigurno prešle u vodstvo. Najveće prednosti svjetlećih reklama s LED diodama odnose se na dugotrajnost, široki raspon upotrebe, jednostavna montaža te cjenovna pristupačnost.

Svjetleće LED reklame mogu biti jednostrane i dvostrane. Jednostrane svjetleće reklame postavljaju se izravno na zid, a vidljive su samo s jedne strane. Dvostrane svjetleće reklame karakteristične su po tome što se natpis postavlja s obje strane, a na zid se učvršćuje uz pomoć nosača.

Okvir svjetlećih reklama izrađuje se od aluminijskog profila koji su dodatno ojačani željeznom potkonstrukcijom. Unutar okvira ugrađuju se LED diode.

Pojedinačna 3D slova:
Svjetleće reklame u obliku pojedinačnih slova odnose se na više zasebnih slova (tijela) koje stvaraju odabrani natpis i željeni dizajn. Pojedinačna 3D slova mogu biti različite veličine. Izrađuju se od različitih vrsta materijala; od pleksiglasa, limova te prokroma ili čak mesinga. Kod ovakve vrste reklama, osvjetljenje može dolaziti izvana (vanjsko osvjetljenje reflektorima), može biti bočno ili direktno. Ipak, klijenti se najčešće odlučuju za unutarnju rasvjetu slova.

svjetleće-reklame